Bokföring Stockholm

Det kan vara tidskrävande, kostsamt och ganska krångligt att sköta sin egen bokföring. Det smyger lätt in fel som kan bli dyra att rätta till. Missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter och anmärkningar.

Vi tycker inte att du ska behöva vara expert på redovisning och ekonomi för att kunna driva ditt företag. Därför är vår affärsidé att sköta all administration så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Som kund hos oss på Solid kan du släppa allt det där med ekonomi och veta att du är i trygga händer.

Bokföring, redovisning och administration

Vi tar hand om allt som rör den löpande bokföringen, redovisningen och löneadministrationen. Vi rapporterar även löpande bolagets resultat och ställning så du alltid har full koll på ditt företag. Samtidigt vet vi att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi ett flertal tilläggstjänster. Hör av dig till oss på Solid redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig!

Skrivbord

Effektiv bokföring för företag i Stockholm

Vi är det familjära valet för dig som söker professionell hjälp med bokföring i Stockholm. Vår expertis sträcker sig över en rad bokföringstjänster såsom löpande bokföring, lönehantering, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, ekonomisk rådgivning med mera.

Vår ambition är att guida företagare till ekonomisk framgång genom rådgivning, skatteplanering, alla administrativa tjänster inklusive lönehantering. Genom att delegera detta tidskrävande arbete till oss kan du fokusera på kärnverksamheten. Med vår professionella hjälp kan du tryggt växa och utvecklas på marknaden!

Bokföring som underlättar din verksamhet

Bokföring är en central källa till företagsinformation. Genom noggrann bokföring kan du generera månatliga lägesrapporter som ger svar på viktiga frågor:

Vad är det aktuella resultatet för månaden?

Hur står sig detta resultat jämfört med tidigare månader eller år?

Vilka konsekvenser har detta på kort och lång sikt för verksamheten?

Hur mycket lön är optimalt att ta ut?

Hur mycket kan plockas ut i utdelning?

Denna information är avgörande för att fatta ekonomiska beslut som påverkar företagets framtid. Genom att analysera bokföringsdata kan du få insikter som underlättar din planering och styrning av verksamheten.

Bokföring enskild firma

Vi tar hand om din enskilda firmas redovisning på ett proffsigt sätt, vilket ger dig trygghet och enkelhet. Regelverken kring bokföring, från egna uttag till moms, är komplexa och kräver expertis. Vi erbjuder skräddarsydd rådgivning av en personlig redovisningskonsult som kan svara på alla dina frågor.

Vi underlättar för dig att förstå företagets ekonomi och hjälper dig planera för framtiden, inklusive pension. Oavsett om din enskilda firma är din huvudsakliga sysselsättning eller en sidoverksamhet, och oavsett dina framtidsplaner för företaget, är vårt mål att ge dig förutsättningarna som passar dig.

Bokföring aktiebolag

Välj oss för enkel bokföring och personlig rådgivning till ditt aktiebolag. Vi garanterar korrekt bokföring och rapportering samt förklarar svårbegripliga termer. Med vår hjälp är du i trygga händer och kan fokusera på ditt företag. Oavsett om du har ett litet aktiebolag eller många anställda, avlastar vi dig med all bokföring, bokslut, årsredovisningar, skatter samt löner.

Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål, antingen du vill lära dig mer om ekonomi eller helt enkelt överlämna allt till våra experter. Vi säkerställer korrekt utfört arbete och håller koll på viktiga datum, vilket ger dig möjlighet att fokusera på tillväxten av ditt företag.

Vanliga misstag vid bokföring

Otillräcklig dokumentation

För att inte tappa bort kvitton och annan dokumentation, digitalisera för smidig åtkomst.

Oregelbunden bokföring

Det är lätt att det blir fel om du skjuter upp bokföringen, därför är det bra att avsätta tid varje vecka.

Ihopblandning av företagets och dina personliga finanser

Skaffa separata konton för att undvika detta problem.

Felaktig inmatning av data

Med hjälp av automatiserade system och dubbla kontroller undviker du detta.

Dålig likviditetsplanering

Har du inte kontroll över företagets likviditet är det viktigt att implementera en fungerande process för detta.

Att inte ta hjälp

Vi råder dig att låta en redovisningsbyrå ta hand om ditt företags bokföring i Stockholm istället för att sköta allt själv.

Vi skräddarsyr lösningar just för dig

Vi hjälper företag som behöver en snabb, smidig och familjär redovisningskonsult som fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och riktigt bra service.

Du väljer själv hur mycket du vill få hjälp med och vi skräddarsyr lösningar som passar just din verksamhet. Med vår långa erfarenhet av bokföring och redovisning i såväl små som medelstora företag vågar vi påstå att vi är ett utmärkt val för bokföring i Stockholm.

Du får en personlig kontakt inom bokföring

Vi erbjuder en personlig kontakt till alla våra kunder, oavsett storlek, för att hantera alla behov och frågor. Oavsett om du har små eller stora frågor finns vi här för att hjälpa dig när du behöver det.

Kontakta oss idag så att vi kan hjälpa dig med din bokföring i Stockholm.